İZMİR / BORNOVA - Bornova Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi

Şbt

28.02.2024 tarihinde 11. Sınıflarımızla Ekonomi Üniversitesi gezisini gerçekleştirdik. Kariyer tercihlerinde yararlı olması dileğiyle. Okul Rehberlik servisimize teşekkür ederiz.

Şbt

27 ŞUBAT 2024 TARİHİNDE KÜLTÜR EDEBİYAT-KÜTÜPHANECİLİK  İLE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA KULÜPLERİMİZ KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI İÇİN OKULUMUZDA KERMES DÜZENLEDİ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

14.02.2024 TARİHİNDE KÜLTÜR EDEBİYAT VE  KÜTÜPHANECİLİK KULÜBÜMÜZ KİTAP OKUMA ATÖLYESİNDE ÇEHOV'UN 6. KOĞUŞ'UNU İNCELEDİ.

Şbt

16 ŞUBAT 2024   TARİHİNDE LÖSEV BİLGİLENDİRME SEMİNERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK. SEMİNER SONUNDA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE LÖSEVİN  "KOLİ KOLİ MUTLULUK" PROJESNE DAHİL OLDUK.

Şbt

08-09 ŞUBAT 2024 TARİHİNDE  BURSA ÇANAKKALE GEZİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Şbt

11. Sınıf Sayısal öğrencilerimizle 23 Şubat 2024 tarihinde Tınaztepe Üniversitesine yaptığımız gezide öğrencilerimiz, 1’er ders saati olmak üzere; “Histoloji”-“Fizyoloji”-“Anatomi” örnek derslerini aldılar. Kariyer süreçlerinde yararlı olması dileğiyle. Sonrasında, Buca Gölet gezimizle faaliyetimizi tamamladık.

Şbt

19.02.2023 tarihinde 9. sınıflarımız arasında münazara  etkinliği yapıldı.

Şbt

07.02.2024 tarihinde 12. sınıf sayısal ve eşit ağırlık sınıflarımızdaki öğrencilerimizle, Yaşar Üniversite’si ev sahipliğindeki meslekleri tanıma seminerlerine katıldık. Öğrencilerimize, kariyer yaşamları adına yararlı olmasını diliyoruz.

Şbt

06 Şubat 2023.  Bir sene önce bugün (06 Şubat 2024)  tarihin en büyük felaketlerden birini yaşadık. 04.17'de Türkiye için saat durdu! Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan depremin büyüklüğü 7.7 olarak açıklandı. On binlerce bina yerle bir oldu. 9 saat 7 dakika sonra ise bu kez merkez üstü Elbistan olan bir felaket daha meydana geldi. Bu depremin büyüklüğü de 7.6'ydı. 6 Şubat depreminden toplam 11 ilimiz:  Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Malatya, Gaziantep, Adana, Kilis, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ etkiledi. 53 bini aşkın vatandaşımızı toprağa verdik, yaşanan acıların tarifi çok zor!  Bu felakette kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Hepimizin başı sağ olsun.

Ock

2024 "TEKNOFEST İLE  GELECEK SENSİN "

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU KARNE TÖRENİMİZİGERÇEKLEŞTİRDİK. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Ock

ÖĞRENCİMİZ KAAN KUŞ'UN DA KATILIMIYLA İZMİR GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GOALBALL TAKIMI  OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ZÜMREMİZİN ORGANİZASYONUNDA 17.01.2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ BORNOVA ŞUBE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SELVİYE BULUCU'NUN KATILIMIYLA OKULUMUZ SUPHİ KOYUNCUOĞLU ANADOLU LİSESİ SPOR SALONUNDA GÖRME ENGELLİLER FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENMİŞTİR. BU ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MASA TENİSİ TAKIMIMIZ ISPARTA'DA YAPILAN VE 15 İLİN KATILDIĞI TÜRKİYE GRUP MÜSABAKALARINDA GENÇ ERKEKLERDE GRUP İKİNCİSİ OLDUK. OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ MASA TENİSİ DALINDA AYDIN İLİNDE YAPILACAK TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILMA HAKKI KAZANMIŞTIR. BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ MUZAFFER KADRİ AYAN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinliklerimizi " canlı resim, spor, gezi, kitap okuma, bilgi yarışması, hitabet gücü gibi çeşitli etkinliklerle tüm öğretmen ve öğrencilerimizle gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Sınav Kaygısıyla Baş Etme ve Motivasyon Seminerimizi 9. sınıflarımıza yönelik 11.01.2024 tarihinde gerçekleştirdik. Emeği geçen rehberlik servisimize teşekkür ederiz.