İZMİR / BORNOVA - Bornova Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi

2024 Yılı İnternet Haftası Etkinlikleri

Mrt

Çanakkale Zaferi, tarih boyunca bağımsızlık ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen bu milletin, sarsılmaz inanç ve kararlılığının en güçlü işareti; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkansızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği mücadelenin destanıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümü kutlu olsun!

Mrt

Ya istiklal ya ölüm diyerek Kurtuluş Savaşı destanı yazan ve bu toprağı vatan yapan yiğitlerin kurduğu bu cennet ülkenin milli marşı İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü kutlu  olsun.

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan için can veren tüm şehitlerimizi ve İstiklal Marşımızın  şairi Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

11-17 MART TARİHLERİ ARASINDA TÜM DÜNYADA EŞ ZAMANLI OLARAK YAPILAN BEYİN FARKINDALIK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA  13 MART 2024 TARİHİNDE EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FİZYOLOJİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYESİ  UZMAN DOKTOR FULYA TUZCU VE ASİSTANLARIYLA  BEYİN FARKINDALIK SEMİNERİMİZİ OKULUMUZDA  GERÇEKLEŞTİRDİK. EGE ÜNİVERSİTESİ HOCAMIZ FULYA TUZCU VE ASİSTANLARINA KATKILARINDAN DOLAYI  TESEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.

Dünyada her şey kadının eseridir.(Mustafa Kemal Atatürk)

08 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!

Mrt

07.03.2024 tarihinde Afet ve Acil Durum Eğitimi ve Tatbikatımızı gerçekleştirdik. Habersiz yaptığımız bu tatbikatımızda ilk siren sesinde ÇÖK-KAPAN-TUTUN pozisyonu alındı. ikinci siren sesiyle okulumuzun tüm birimlerinin en hızlı şekilde tahliyesi sağlandı. Afete Hazırlık Kulübümüzün gerçekleştirdiği tatbikat başarılı bir şekilde sonuçlandırıldı.

Mrt

07.03.2024 tarihinde okulumuz 11 ve 12. sınıf TM alanı öğrencilerimize  yönelik, Psikoloji alanı Meslek tanıtım seminerimizi Ekonomi Üniversitesi Klinik Psikolog Gizem Simge Kısa ile gerçekleştirdik. Katkılarından dolayı Ekonomi Üniversitesi’ene ve kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

05.03.2024 tarihinde 12. Sınıf öğrencilerimize; İşKur tarfından geleceğin meslekleri, meslek seçiminin önemi, işkur’un tanıtılması, özgeçmiş hazırlanması ve dikkat edilmesi gerekenler vb konularda seminer düzenlenmiştir.

Şbt

29.02.2024 TARİHLİ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YKS MOTİVASYON SEMİNERİ DÜZENLEDİK.

Şbt

2023-2024   20. SEZON  2. İZMİR LİSE YEREL TURNUVASINDA YENİLİKÇİ PROJE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ OKULUMUZUN OLDU. FLL OKUL TAKIMINDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZİ VE DANIŞMAN ÖĞRETMENİMİZ ONUR BEKÇİYİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Şbt

28.02.2024 tarihinde 11. Sınıflarımızla Ekonomi Üniversitesi gezisini gerçekleştirdik. Kariyer tercihlerinde yararlı olması dileğiyle. Okul Rehberlik servisimize teşekkür ederiz.

Şbt

27 ŞUBAT 2024 TARİHİNDE KÜLTÜR EDEBİYAT-KÜTÜPHANECİLİK  İLE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA KULÜPLERİMİZ KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI İÇİN OKULUMUZDA KERMES DÜZENLEDİ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

14.02.2024 TARİHİNDE KÜLTÜR EDEBİYAT VE  KÜTÜPHANECİLİK KULÜBÜMÜZ KİTAP OKUMA ATÖLYESİNDE ÇEHOV'UN 6. KOĞUŞ'UNU İNCELEDİ.

Şbt

16 ŞUBAT 2024   TARİHİNDE LÖSEV BİLGİLENDİRME SEMİNERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK. SEMİNER SONUNDA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE LÖSEVİN  "KOLİ KOLİ MUTLULUK" PROJESNE DAHİL OLDUK.

Şbt

08-09 ŞUBAT 2024 TARİHİNDE  BURSA ÇANAKKALE GEZİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.