İZMİR / BORNOVA - Bornova Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi

9. SINIF UYUM PROGRAMI

Haz

İzmir’in Bornova ilçesindeki Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesinde yapılan Tübitak 4006 Bilim Fuarı  etkinliğinde öğrenciler hazırlamış oldukları birbirinden güzel  projeleri sergilediler.

Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesinde yapılan”Tübitak 4006 Bilim Fuarı  “ etkinliğineTübitak görevlisi Prof  Dr Hakan Türkmen, Bornova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Şahin ,Bornova Şehit Fatih Satır Bilim ve Sanat Merkezi  Müdürü İsmail Yıldırım,Ali Suavi  ilkokulu Müdürü Oktay Taşdemir ,Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Şensoy, İzmir Fen Lisesi Müdürü Mahmut Yıldız ,Hayrettin Duran Anadolu Lisesi Müdürü Mahir Dursun ,Şehit Erkan Er Ortaokulu Müdürü Kazım Cemil Hatunoğlu ,Ömer Seyfettin İlkokulu Müdürü İlknur Acaroğlu ,okulumuz öğretmenleri ve  öğrencileri , Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulu ,Ömer Seyfettin İlkokulu öğretmen v e öğrencileri, veliler ve davetliler katıldı.

Etkinlikte 20 proje sergilendi.Fuarda açılan stantlarda hazırlamış oldukları projeleri sergileyen öğrenciler katılımcılara projeleri hakkında bilgi verdiler.21 danışman öğretmenin nezaretinde   53 öğrencinin özverili çalışmaları sonucu  fizik alanında 2  ,  edebiyat  alanında 5  ,matematik alanında 2 , tarih alanında 3  ,kimya alanında 2  ,  biyoloji alanında 2  , sosyoloji  alanında 1 ,coğrafya alanında 2 ,İngilizce alanında 1 olmak üzere toplam 20 proje hazırlandı.

Davetliler projelerin yer aldığı stantları tek tek ziyaret ettiler projeleri  inceleyip öğrencileri tebrik ettiler.Emeği  geçen herkese teşekkür ederek  ayrıldılar.

Haz

Çevre Koruma Kulübünün yapmış olduğu çalışma sonucunda toplanan atık piller Bornova Belediyesine teslim edilmiştir.

May

Doğanlar Hüsnü Bornovalı Ortaokulu "Anadolu Motifleri" konulu resim yarışmasında öğrencimiz Nilüfer KARACAN 2. mansiyon ödülü almıştır.

Don Cristobita İle Dona Rosita’nın Acıklı Güldürüsü

Yer: Şehit Tahsin Gerekli Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1. Kademe Müdürlüğü Salonu

Tarih: 18 Mayıs 2018

Saat: 21.00

May

Okulumuz 11. sınıf öğrencileri Ankara Türk Hava Kurumu Üniversitesi bünyesinde yapılan “Elif Gizem Akkaya Bilim Şenliğine” katıldılar. Ege Üniversitesi ile ortaklaşa yapılan, projelerini sergilediler.

Fotoğraf Sergisi

15-16-17 Mayıs 2018